top of page

Nye kurs i mindfulness


Kurset er for deg som ønsker å lære deg en konkret teknikk for å bedre din konsentrasjon og evne til å veksle mellom aktivitet og hvile. Mange ganger lever vi så hektisk at kroppen ikke faller til ro selv om vi er trøtte. Mange har lest om mindfulness og kanskje prøvd det noen ganger. Men mindfulness er en form for mental trening som er krevende å komme skikkelig i gang med, de fleste trenger å møte en lærer og gå i et "opplegg" for å få det til. Mange må gå gjennom en bearbeidingsfase før kroppen aksepterer stillhet etter tiår med uro. Det er normalt, men det kan være vanskelig og er nok en grunn til at man bør være i direkte kontakt med en erfaren mindfulness-lærer mens det pågår. Ikke så sjelden ser vi at det foregår en dyp bearbeid av følelser, og derfor er det for de fleste en trygghet at mindfulness-instruktøren også er psykolog.

Kurset strekker seg over 6 ganger á to timer og vil gjennom konkrete øvelser gi deg verktøy til å håndtere stress på en annen måte - slik at du kan gjenvinne mer av din indre ro, vitalitet og livskvalitet. Det er maks 10 deltagere på hvert kurs. Prisen er 5000,- og inkluderer kursmateriell og tilgang på individuell oppfølging ved behov.

For spørsmål eller påmelding send mail til psykologsveingran@gmail.com

#mindfulness #kurs #stress #søvn

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page